Τρόποι Αποστολής

  1. Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Το japancarparts.gr συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα).Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 3,00€ για τον Νομό Αττικής και 5,70€  για την υπόλοιπη Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).Και για κάθε επιπλέον κιλό 1,11€ εντός πόλης ενώ εκτός πόλης 1,35€.
Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή όγκου ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.
Αν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,10€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

  1. Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με μεταφορική εταιρία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και να την αποστείλουμε με τη μεταφορική εταιρία της επιλογής σας χωρίς κανένα κόστος στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα.
Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ή μέσω paypal.

  1. Παραλαβή από το κατάστημα

    Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα Φραντζή 49 στον Ν.Κόσμο ή στο υποκατάστημά μας μετά συνεννόησης στο 5ο χλμ Βάρης Κορωπίου, επιλέγοντας τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα". Στην περίπτωση αυτή,τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται μία (1)εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας,η παραγγελία ακυρώνεται και τα αντίστοιχα προϊόντα αποδεσμεύονται.