Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Η εταιρία μας μπορει να σας εξυπηρετησει και όλα τα προιοντα αποστελλονται συνηθως την ιδια η την επόμενη εργασιμη(εφοσον είναι διαθεσιμα) από την παραγγελια σας.
Ως εκ τουτου η πληρωμη της απόστολης θα γινεται από τον πελατη.

1. Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με μεταφορική εταιρία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και να την αποστείλουμε με τη μεταφορική εταιρία της επιλογής σας χωρίς κανένα κόστος στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα.
Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ή μέσω paypal.

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα Φραντζή 49 στον Ν.Κόσμο ή στο υποκατάστημά μας μετά συνεννόησης στο 5ο χλμ Βάρης Κορωπίου, επιλέγοντας τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα". Στην περίπτωση αυτή,τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται μία (1)εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας,η παραγγελία ακυρώνεται και τα αντίστοιχα προϊόντα αποδεσμεύονται.